top of page
vit pinnstol i kalis restaurang

Kali's
Restaurangen på hörnet

Efter öppningen i oktober 2023 har Kali's snabbt blivit en lokal favorit, känd för närodlade råvaror och sin hälsosamma meny. Med sin slogan "Restaurangen på hörnet" är Kali's inte bara en plats utan symboliserar också närheten till lokala resurser och äkta smaker i Roslagen. Varje rätt på menyn representerar det nära och lokalproducerade och Kali's strävar efter att erbjuda en mångsidig upplevelse, från klassisk frukost till färgstarka skålar fulla av smaker.

Martell Creative fick uppdraget att bygga upp Kali's varumärke från grunden. Skapandet av den grafiska profilen, logotypen, hemsidan samt fotografering och framtagning av företagets bilder. 

Från det visuella varumärket till utformningen av marknadsstrategier, inklusive sociala medier och annonsering, har vår insats bidragit till att etablera Kali's som en självklar matdestination i Rimbo.

bild på kalis profilmaterial och bröd

Kundomdöme

En mer energifylld och kreativ person får man leta efter! Kändes ”spot on” från första mötet och vi har inte blivit besvikna! Carolina är extremt inkännande (viktigt!) men samtidigt inte rädd för att utmana - vilket varit väldigt lärorikt och givande för vår nystartade verksamhet.

Skulle rekommendera Martell Creative till stora som små företag som behöver hjälp med allt inom marknadsföring, litet som stort!

porträttbild på Linda

Linda Andrén
- Ägare Kali's

närbild på kalis skål med varmrökt lax

Uppdragets tjänster

Logotyp & Grafisk profil

Framtagning av logotyp och grafisk profil. 

Webbdesign- & utveckling

Framtagning av ny hemsida, SEO, Integration med beställningssystem, Google business.

Marknadsföring & Rådgivning

Marknadsföring, annonsering, rådgivning och coachning. 

Text & Copywriting

Textproduktion för hemsida, sociala medier.

Bildproduktion

Fotografering och efterbehandling av företagsbilder till hemsida och sociala medier.

Sociala medier

Sociala medier strategi, planering och hantering.

Poppins Medium

Poppins regular

kalis färger
kalis hemsida på laptop
bottom of page